Serviciul Standard de curierat internațional rutier, din categoria de trimitere recomandata internationala presupune colectarea, sortarea si livrarea de plicuri (max 1 kg ) şi colete (max 30 kg ) de pe teritoriul Republicii Moldova la o adresa din Europa.

CARACTERISTICI:

  • Livrarea expedierii intr-un termen cuprins intre minim 3 si maxim 10 zile lucratoare. Termenul* de livrare poate varia in functie de destinatia finala si de localitatea de preluare.
  • Urmarire expediere online
  • Dovadă electronică a livrării – reprezinta semnatura electronica a destinatarului la momentul livrarii. Este disponibila doar online
  • Lungimea maxima admisa per colet este 175 cm
  • Circumferința + lungimea coletului trebuia sa fie mai mica de 300 cm (circumferinta = 2 x înălțime + 2 x lățime)
  • Greutatea maxima admisa per colet este 30 kg

*Termenii de livrare nu includ sărbătorile legale din țările de expediție și/sau destinatie, cazul de forță majoră și cazul fortuit.

**Nu se acceptă trimiteri către insule (ex: – Chanel Islands Jersey, Ibiza, Mallorca, Tenerife), cu exceptia celor insulelor din Grecia.

Apelează serviciul clienți și obține oferta de preț

DE CE NOI

Curier-Prest și-a concentrat succesul pe două domenii principale:
oamenii și tehnologia.
De sus în jos, am asamblat o echipă de elită de angajați, cu numeroși ani de experiență în industria de curierat, marfă și depozitare.
Pe lângă o echipă de angajați excepționali, Curier-Prest se angajează să investească în cele mai noi tehnologii, folosind echipamente de comunicare de ultimă generație și sisteme extrem de automatizate pentru a oferi clienților noștri servicii de neegalat.
Prin intermediul software-ului și echipamentului de scanare, putem oferi clienților noștri semnături „în timp real” și timpi de livrare la cerere.
Aceasta’ este combinația dintre angajații de vârf și tehnologia de ultimă oră, care ne-a permis să îmbunătățim serviciile și îngrijirea clienților în timp ce ne extindem rapid activitatea.

Fie că aveți o comandă mare de expediere care implică mai multe încărcări
ale remorcii de tractoare sau o nevoie cât mai mică ca o servietă livrată în oraș, avem experiența și expertiza pentru a finaliza lucrarea.