Serviciul de Curierat Național consta in preluarea expeditiilor de la adresa expeditorului si livrarea acestora la punct fix, valabil pentru expedieri de tip plic, colet si europaleti.

Este un serviciu de curierat dedicat companiilor cu un volum mare de marfa si cu un timp de tranzit fix.Timpul de tranzit este intotdeauna respectat iar clientii sunt informati inantea livrarilor de catre curieri.

Servicii Basic Express 6 H

Ora maximă de înregistrare a unei comenzi în dispeceratul Curier-Prest pentru livrare în aceeași zi este 17:00.

Livrarea se face în maxim 1H, din momentul înregistrării comenzii în dispecerat. (valabilă doar în mun. Chișinău).

În Chișinău, comenzile se înregistrează până la ora 17:00.
Express 1H: sunt disponibile pentru adrese de preluare și livrare doar din Chișinău, în cadrul aceleași subzone, astfel:

Preluare din subzona 1 cu livrare tot în subzona 1
Preluare din subzona 2 cu livrare tot în subzona 2
Preluare din subzona 3 cu livrare tot în subzona 3
Preluare din subzona 4 cu livrare tot în subzona 4

Apelează serviciul clienți și obține oferta de preț

DE CE NOI

Curier-Prest și-a concentrat succesul pe două domenii principale:
oamenii și tehnologia.
De sus în jos, am asamblat o echipă de elită de angajați, cu numeroși ani de experiență în industria de curierat, marfă și depozitare.
Pe lângă o echipă de angajați excepționali, Curier-Prest se angajează să investească în cele mai noi tehnologii, folosind echipamente de comunicare de ultimă generație și sisteme extrem de automatizate pentru a oferi clienților noștri servicii de neegalat.
Prin intermediul software-ului și echipamentului de scanare, putem oferi clienților noștri semnături „în timp real” și timpi de livrare la cerere.
Aceasta’ este combinația dintre angajații de vârf și tehnologia de ultimă oră, care ne-a permis să îmbunătățim serviciile și îngrijirea clienților în timp ce ne extindem rapid activitatea.

Fie că aveți o comandă mare de expediere care implică mai multe încărcări
ale remorcii de tractoare sau o nevoie cât mai mică ca o servietă livrată în oraș, avem experiența și expertiza pentru a finaliza lucrarea.