5
apr.
Standard Basic

Serviciul de curierat în Chișinău consta in preluarea expeditiilor de la adresa expeditorului si livrarea acestora la punct fix, valabil pentru expedieri de tip plic, colet

4
apr.
Standard Pro

Standard Pro este serviciu de livrare în orașe, raioane, județe Republicii Moldova, categoria serviciilor de trimitere recomandată,pentru expedieri pe întreg teritoriul R.Moldova.

3
apr.
Standard ProSat

Standard ProSat  este serviciu de livrare în sate al Republicii Moldova din categoria serviciilor de trimitere recomandată, pentru expedieri pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

1
apr.
Express Basic 1H, 3H

Ora maximă de înregistrare a unei comenzi în dispeceratul Curier-Prest pentru livrare în aceeași zi este 17:00. Livrarea se face în maxim 1H, din momentul înregistrării comenzii în dispecerat.

24
dec.
International România

Internațional Romania este serviciul de transport specializat în livrarea „door to door” a coletelor cu o greutate de până la 30 kg  de pe teritoriul Republicii Molova la o adresa din România

23
dec.
Curierat Internațional

Serviciul Standard de curierat internațional rutier, din categoria de trimitere recomandata internationala presupune colectarea, sortarea si livrarea de plicuri de pe teritoriul Republicii Moldova la o adresa din Europa.