Oriunde, Oricând cu Plăcere!

Echipa Curier-Prest și-a concentrat succesul pe două domenii principale:

Oamenii și Tehnologia.

De sus în jos, am asamblat o echipă de elită, cu numeroși ani de experiență în industria de curierat, marfă și depozitare. Pe lângă o echipa excepțională, Curier-Prest se angajează să investească în cele mai noi tehnologii, folosind echipamente de comunicare de ultimă generație și sisteme extrem de automatizate pentru a oferi clienților noștri servicii de neegalat. Prin intermediul software-ului și echipamentului de scanare, putem oferi clienților noștri semnături „în timp real” și timpi de livrare la cerere. Aceasta’ este combinația dintre angajații de vârf și tehnologia de ultimă oră, care ne-a permis să îmbunătățim serviciile și îngrijirea clienților în timp ce ne extindem rapid activitatea.

Fie că aveți o comandă mare de expediere care implică mai multe încărcări ale remorcii de tractoare sau o nevoie cât mai mică ca o servietă livrată în oraș, avem experiența și expertiza pentru a finaliza lucrarea.

Valorile Curier Prest

 • PROMPTITUDINE
  Atunci când beneficiezi de experiența CURIER-PREST, esti încrezător, iar promptitudinea vine de la sine.
 • FLEXIBILITATEA
  Într-un mediu al schimbărilor rapide, CURIER-PREST își adaptează activitatea în funcție de cerințele din ce în ce mai numeroase primite din partea clienților.
 • RESPONSABILITATE
  Înțelegând presiunea la care este supus mediul de afaceri,suntem mai mult decat responsabili și eficienți, suntem un partener de afaceri pe care vă puteți baza.

Viziunea Curier-Prest

 • Să devenim compania preferată de servicii de curierat intern și extern prin profesionalism,inovație și servicii de înaltă calitate.
 • Am adoptat sloganul : Oriunde, oricând cu plăcere!!! – ca să confirmam încrederea clienților în serviciile noastre și să-i motivăm printr-un serviciu rapid, calitativ și cu grijă!
Sigur & În termen

Cu noi orice livrare se execută în termen și în siguranța maximă

Livrare RAPIDĂ

Livrarea rapidă prioritatea noastră, livrăm garantat în maxim 1 oră

24/7 Suport

Vă oferim absolut toate informațiile privind statutul livrarii produselor dvs.

Avantajele serviciului de curierat

 •  Nu mai trebuie să vă achiziționați propriile vehicule;
 • Eliminați toate costurile de intreținere a autovehiculelor companiei;
 •  Eliminați toate costurile de personal aferente, inclusiv taxe, bonusuri și beneficii pentru șoferi și curieri proprii;
 • Transformați costurile cu transportul și livrarea din costurile fixe in costuri variabile pe baza volumului propriu de activitate, nu întotdeauna constant.

Livrari magazine online

În cazul în care clienții tăi trebuie să aștepte coletul câteva zile de la comandă, se pot transforma rapid în clienții altcuiva.
Curier-Prest iți aduce un avantaj competitiv semnificativ prin livrări de la magazine online în aceeași zi, prin livrări la ora programată (dimineața cât mai devreme sau seara cât mai târziu).